Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

GHZ (Gehandicaptenzorg) is naast GGZ en VVT een belangrijke pijler van Zorgleeuw. Omdat er veel verschillende beperkingen zijn is vaak zorg op maat nodig. Het kan gaan om een lichte handicap maar ook om een zeer ernstige waarvoor intensieve zorg nodig is. Daarbij kan het natuurlijk gaan om lichamelijke of geestelijke beperkingen, of een combinatie daarvan.

Ook de cliënten verschillen enorm. Van jonge kinderen tot volwassenen en ouderen. De inzet van zorgverlener is daarom ook heel verschillend. We spelen hierop in en zorgen voor de juiste man of vrouw op de juiste plek.

Thuis en verpleeghuis

Natuurlijk is thuis blijven wonen voor de meeste mensen de beste optie, ook met een handicap. Helaas kan dat niet altijd. Zorgleeuw helpt bij de inzet van gekwalificeerd personeel in zorginstellingen. Betrokken personeel dat is gekwalificeerd én het hart op de juiste plaats heeft.

Veel verschillende soorten hulp

Binnen de GHZ is veel verschillende hulp nodig. Het kan gaan om ondersteuning bij de Algemene Dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aankleden, eten en toiletgang. Daarnaast is het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk worden gestimuleerd zelfredzaam te zijn.

Ook een goede invulling van vrije tijd mag niet ontbreken, evenals het prikkelen van de ontwikkeling. Activiteitenprogramma’s dragen hieraan in grote mate bij.

Zorgleeuw en GHZ

Wilt u eens overleggen over alle mogelijkheden binnen Zorgleeuw? Neem gerust vrijblijvend contact op. Bij Zorgleeuw vinden we het belangrijk sámen te kijken naar wat er mogelijk is. Wat heeft u nodig, wíe heeft u nodig?

Natuurlijk goed gekwalificeerd zorgpersoneel, tegen marktconforme tarieven. Zorgleeuw gaat verder en zorgt voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. We komen ook graag naar u toe om de situatie te bekijken en te bespreken zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Korte en lange termijn

Zorg binnen de GHZ gaat elke dag door. Ook in het weekend en tijdens feestdagen. Misschien heeft u op korte termijn een ervaren zorgkracht nodig? Wij helpen u!

Op lange termijn is het prettig een vast gezicht te zien en dezelfde handen aan het bed. Een band opbouwen met de zorgverlener is immers ook belangrijk. Dat geeft rust en vertrouwen.

Ook voor de inzet van zorgpersoneel voor de lange termijn bent u bij Zorgleeuw aan het juiste adres.

Direct inzet nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct: (020) 261 22 08