Geestelijke gezondheidszorg

Geestelijke gezondheidszorg

GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) is een belangrijke spil binnen de Nederlandse zorg. Immers, zo’n 40% van alle mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met psychische problemen. De duur van die zorg varieert van kort en middellang tot lang.

Psychische zorg kan plaatsvinden met en zonder verblijf in een instelling. Zorgleeuw komt om de hoek kijken als het gaat om psychische zorg tijdens verblijf.

De huisartsenzorg, de praktijkondersteuner GGZ, de basis GGZ en de gespecialiseerde GGZ vallen onder de basisverzekering. Na drie jaar wordt overgegaan naar langdurige GGZ, vallend on de WIz.

Zorgleeuw en de GGZ

Patiënten die worden opgenomen voor behandeling binnen de GGZ hebben natuurlijk zorg nodig. En daarvoor is gespecialiseerde menskracht nodig. Zorgleeuw is dé aanbieder van deze gespecialiseerde zorgmedewerkers. Zowel direct inzetbaar voor de korte termijn als personeel voor de langere termijn. Tegen marktconforme tarieven.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee zodat het optimale resultaat kan worden behaald.

Direct inzet nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct: (020) 261 22 08