Uitzenden

Uitzenden

 

Werken op uitzendbasis heeft veel voordelen. Zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Zorgleeuw bemiddelt graag tussen organisaties en werknemers, wij zorgen altijd voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Zowel via uitzenden als via detacheren. Wij bieden -meest via detacheren- zeer professionele zorgverleners voor uw organisatie, die naadloos aansluiten bij uw wensen. Zoekt u iemand op zeer korte termijn, voor een paar uur, paar dagen of langer dan is uitzenden een goede optie. Wij hebben een uitgebreid bestand zorgverleners die zich graag voor 100% inzetten én graag willen leren.

 

Voordelen uitzenden voor de werkgever

 

Een uitzendkracht inhuren heeft een groot aantal voordelen voor de werkgever. Allereerst het voordeel dat u snel iemand in huis heeft die enthousiast is, leergierig en vaak ook al ervaring heeft met het werk. Maar er zijn veel meer voordelen van personeel op uitzendbasis.

 

De voordelen op een rij:

 • U hoeft niet zelf op zoek naar geschikt personeel, dit scheelt tijd én kosten
 • U heeft minder of geen werkgeversrisico’s
 • U geeft de administratie rondom de werknemer uit handen aan Zorgleeuw
 • U kunt een uitzendkracht langere tijd op proef nemen
 • U loopt geen risico op de kosten van ziekteverzuim
 • U kunt personeel dat goed presteert een vast contract aanbieden

 

Dat zijn nogal wat voordelen! Misschien vraagt u zich af of er ook nadelen zijn. Een uitzendkracht is meestal duurder dan een vaste kracht. U krijgt er echter ook heel wat voor terug.

 

Voordelen uitzenden voor de werknemer

 

Ook de werknemer heeft veel voordelen als hij of zij kiest voor uitzenden:

 

 • Veel ervaring opdoen, binnen verschillende organisaties
 • Leren van professionals in het veld
 • U bent uiterst flexibel in werkdagen en vrije dagen
 • Als u wilt: extra uitdaging
 • Afwisselend werk
 • Goede verdiensten
 • Kansen op een vaste baan in een omgeving die u bevalt

 

Korte of langere tijd werken op uitzendbasis heeft dus veel voordelen. U kunt, tegen een goed salaris, binnen meerdere organisaties aan de slag. Ervaring opdoen en ondervinden waar u zich prettig voelt. En waar uw talenten liggen zodat u deze optimaal kunt benutten. Na een periode van uitzendwerk heeft u extra kans op een vast baan binnen de organisatie waar u zich thuis voelt.

 

Uitzenden bij Zorgleeuw

Wilt u als werknemer aan de slag bij Zorgleeuw en veel ervaring opdoen binnen uw branche bij verschillende organisaties? Dat kan bij Zorgleeuw, zowel via uitzenden als via detacheren. Ervaring binnen de branche kan in uw voordeel werken maar ook voor starters zijn er veel kansen.

Wij houden voortdurend een vinger aan de pols. Ons motto ‘waar anderen stoppen gaan wij door’ maken wij waar. Regelmatig overleggen wij zowel met onze werknemers als met organisaties zodat we altijd precies weten wat er speelt. Daarom zijn we problemen vaak voor en lossen we ontstane problemen snel op.

 

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en kijk ook op onze website voor meer informatie.

 

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.

Zorgleeuw is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau op het gebied van MVG, NAH, VB, Autisme, LVB, EMB en Psychiatrie.

Direct inzet nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct: (020) 261 22 08